SOCCERTIME helpt u met zijn uitgebreid en professioneel assortiment naar de perfectie; dit zowel in de zaal als op het veld.

VOOR SPORTCLUBS

Sinds 2013 is SOCCERTIME een betrouwbare en steeds groeiende partner in teamwear!

Als onafhankelijk dealer zijn wij niet alleen sterk vertegenwoordigd in het voetbal maar ook in het korfbal en in het volleybal zijn wij steeds meer en meer aanwezig. Onder ons cliënteel hebben we o.a. eveneens: tennisclubs, turnclubs, judoclubs, … .

Op zoek naar de juiste sportoutfit? Aarzel niet! Bij SOCCERTIME vindt u een uitgebreide keuze om uw team uit te rusten met de juiste outfit en dit tegen de beste voorwaarden! Wij bieden diverse merken aan: Adidas – Craft – Erima – Hummel – Jako – Joma – Kempa – Masita – Stanno – Uhlsport. Vraag naar onze beste voorwaarden voor uw club, vereniging, bedrijf of school en maak gebruik  van de speciale aankoopprijzen. Onze specialisten zijn graag ter beschikking.

De bedrukking van sponsors, namen, nummers, logo’s, ea … verzorgen wij in eigen beheer. Mocht er interesse zijn, dan kunt u ons steeds vrijblijvend contacteren zodat onze vakkundige medewerkers u kunnen adviseren bij het maken van uw keuze. Voor teamwear kunt u op afspraak ook buiten de openingsuren bij SOCCERTIME terecht.

 

Rationaliteit

Kwaliteit

Service

 

Volg ons op Instagram

line